CREATIVE TEACHER

PROGRAM DE FORMARE CONTINUA DESTINAT CADRELOR DIDACTICE DIN INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR

In anul scolar 2021-2022, nu se desfasoara activitati de formare continua in sistem fata-in-fata.
Activitatea de formare este reorganizata in sistem online.

Numar credite transferabile: 15

Durata cursului: 60 ore

Numar locuri disponibile: 25/grupa

Tarif participare curs: 300 lei/persoana

Potrivit legislatiei, personalul didactic, precum si personalul de conducere, de indrumare si control din invatamantul preuniversitar trebuie sa participe periodic la programe de formare continua, astfel incat sa acumuleze, la fiecare interval consecutiv de 5 ani, minimum 90 de credite profesionale transferabile.

 

CERTIFICAREA FORMARII: Absolvirea cursului se certifica prin emiterea unui atestat de formare continua a personalului didactic cu 15 credite profesionale transferabile.

TEMATICA PROGRAMULUI DE FORMARE: CREATIVE TEACHER

 

Disciplina I: Scoala (inter)activa

1.1.Invatarea creativ-interactiva

1.2.Evaluarea interactiva

Disciplina II: Dezvoltarea creativitatii elevilor

2.1.Elevul activ si creativ. Modalitati de stimulare a creativitatii in procesul didactic

2.2.Descrierea metodelor de stimulare a creativitatii

 

EVALUAREA FINALA: se realizeaza prin sustinerea in sedinta publica a unei teme din portofoliul realizat sau a unei lucrari elaborate in acest scop.

 
DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE: adeverinta de la scoala in care se mentioneaza functia si specialitatea, copii xerox dupa: diploma de studii, cartea de identitate, certificat de nastere, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui).

 

MODALITATEA DE PLATA: taxa de participare se va achita cu OP pana la inceperea cursului. Taxa se poate achita si din bugetul de formare al unitatii de invatamant, in baza solicitarii cursantilor.

 
OFERTA GRUPURI: la cerere, pentru grupe intre 25-35 persoane cursul pot fi organizat intr-o perioada stabilita de comun acord.

MODALITATEA DE DESFASURARE: fata-in-fata, conform acreditarii, reorganizat in sistem online, conform legislatiei in vigoare.

Add Your Heading Text Here