Pana in anul 2016, Centrul National de Training EDUEXPERT a fost partener al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici in activitatea de formare a personalului din administratia publica (cod de identificare in Registrul partenerilor de formare ANFP: A-EDX-004).

Prin programele oferite, ne propunem sa asiguram dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor profesionale ale participantilor in domeniile tematice vizate, temele fiind prezentate si dezbatute de formatori, cadre didactice universitare si persoane resursa cu experienta si expertiza in problematica administratiei publice.

Programele de formare profesionala/perfectionare din prezenta oferta sunt in conformitate cu domeniile prioritare de formare pentru administratia publica aprobate prin Ordinul Presedintelui A.N.F.P. nr. 762/2015 publicat in Monitorul Oficial al Romaniei partea I, nr. 233/06.04.2015.

GRUPUL TINTA

Programele de formare profesionala/perfectionare se adreseaza functionarilor publici, persoanelor numite sau alese in functii de demnitate publica sau asimilate acestora, alesilor locali, personalului contractual din cadrul administratiei publice, precum si altor persoane interesate de domeniile tematice respective.

 

ATESTAREA FORMARII

La finalul programului de perfectionare participantii vor primi, sub conditia participarii efective si active la cursuri Certificat de Participare emis de Centrul National de Training EDUEXPERT, in acord cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor, respectiv a Hotararii Guvernului nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a functionarilor publici.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Numarul orelor de formare este de 30, conform unui program de 5 zile curs / 6 nopti cazare.

Cazarea se face DUMINICA, in preziua cursului si iesirea SAMBATA.

Tarifele pentru serviciile hoteliere includ cazarea, micul dejun si bonuri de masa in valoare de 150 lei / zi / cursant.

 

BONUS

Toti participantii inscrisi la cursurile organizate de Asociatia Centrul National de Training EDUEXPERT primesc gratuit cazare + mic dejun pentru un insotitor adult.

Pentru facilitati acordate copiilor, va rugam sa consultati pagina web a locatiilor in care se organizeaza cursurile.

Grila programe perfectionare

Descarca grila programelor de perfectionare pentru sectorul public

Formular inscriere cursuri

Completeaza formularul de inscriere la cursurile pentru sectorul public