Caută după:

14 ani

experienta in domeniul formarii

Cei mai buni

lectori si colaboratori la nivel national

EDUEXPERT

marca inregistrata la OSIM

Centrul National de Training EDUEXPERT este o asociatie non-guvernamentala cu sediul administrativ in Craiova, dar care isi desfasoara activitatea la nivel national, a fost infiintat in anul 2010 si are ca scop promovarea, sprijinirea si implementarea alternativelor educationale in vederea dezvoltarii si perfectionarii capitalului uman.

Furnizarea serviciilor de instruire, consultanta, asistenta si consiliere specifica mediului privat si public, dar si unitatilor de invatamant si ONG-urilor in scopul dezvoltarii performantelor organizationale, reprezinta pentru noi obiectiv major si principalul serviciu oferit.

 

Astfel, inca de la infiintare, Centrul National de Training EDUEXPERT a devenit furnizor de formare profesionala autorizat de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor  si a fost inscris in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr. 16/291/2010.

Promovam si incurajam schimbul de experienta, parteneriatul si dialogul in domeniul educatiei intre institutii guvernamentale, non-guvernamentale si/sau private nationale si internationale.

 

Formatorii cu care  colaboram sunt certificati de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si abordeaza tematica cursurilor intr-o maniera logica, analizand si sintetizand informatiile astfel incat acestea sa reprezinte un plus de cunoastere si de valoare. Lectorii nostri dispun de pregatirea si experienta necesara pentru a pune la dispozitie participantilor la cursuri solutii personalizate si  adaptate nevoilor organizatiei pe care o reprezinta.

 

Pentru organizarea programelor de perfectionare, detinem locatii proprii in judetele Dolj, Valcea, Arges, Arad, Cluj, Galati, Olt, Caras-Severin, dar va putem oferi serviciile noastre si la sediul institutiilor dumneavoastra  sau in locatii stabilite de comun acord pe intreg teritoriul tarii.