Caută după:

Numele entitatii juridce: Asociatia Centrul National de Training Eduexpert
Sediu: Str. Col. Scarlat Demetriade nr.2, Bl.G7, Sc.1, Ap.16, Craiova, Dolj
Cod de indenficare fiscala: 26578653


Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.eduexpert.ro


Acceptarea conditiilor

Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

Descrierea serviciilor

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

Neangajarea raspunderii

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website.

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website.

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile.

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

Reguli generale

Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Incheierea acordului

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.


Politica de achizitie, livrare si retur a serviciilor de formare achizitionate prin plata cu card bancar


Asociatia Centrul National de Training Eduexpert pune la dispozitie utilizatorilor site-ului www.eduexpert.ro achizitionarea de cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei sau in regim de cursuri de perfectionare continua certificate de furnizor. Tarifele si conditiile de participare sunt prezentate pe pagina fiecarui curs afisat pe site.

Cursurile propuse vin cu o serie de beneficii si conditii, iar beneficiarii au dreptul sa aleaga oricare program de formare. Acestia pot opta pentru plata cu card bancar sau pentru plata prin ordin de plata, ulterior completarii formularului de inscriere.

In cazul in care se opteaza pentru plata prin card bancar, pentru finalizarea achizitionarii unui curs, utilizatorul va trebui sa efectueze plata prin intermediul platformei de plati online pusa la dispozitie de procesatorul de plati.

Dupa efectuarea platii, cursantul va primi din partea Asociatiei Centrul National de Training Eduexpert un mesaj de confirmare a inregistrariii platii si ulterior va primi factura fiscala care contine toate specificatiile cu privire la serviciile de formare profesionala achizitionate.

Politica de livrare a serviciilor achizitionate prin plata online cu cardul bancar

Serviciile de formare continua sunt livrare exclusiv online, prin intermediul platformei e-learning detinute de catre furnizor.

Obligatiile partilor:

Furnizorul se obliga:

a)Sa asigure desfasurarea programului de formare continua, cu respectarea normelor legale si a metodologilor in materie, punand accent pe calitatea formarii;

b)Sa organizeze sesiunea de evaluare finala;

c)Sa elibereze atestatele/certificatele de formare continua absolventilor.

Beneficiarul se obliga:

a)Sa isi asume raspunderea ca toate documentele si informatiile furnizate sunt conforme cu realitatea;

b)Sa frecventeze programul de formare continua;

c)Sa depuna integral si la timp materialele pentru evaluarea de progres si pentru evaluarea finala;

d)Sa aplice si sa valorifice competentele dobandite in activitatea profesionala.

Politica de anulare / retur a cursurilor achitate prin card card bancar sau ordin de plata

In situatia in care clientul care a achizitionat prin plata online cu cardul bancar un program de formare profesionala la care din motive obiective nu poate participa, Asociatia Centrul National de Training Eduexpert va reprograma participarea la o sesiune viitoare si nu va percepe un cost suplimentar.

Contravaloarea serviciului achizitionat va fi returnata integral beneficiarului doar daca o cerere de returnare va fi trimisa pe adresa de e-mail contact@eduexpert.ro, cu cel putin 10 zile calendaristice inainte de data de incepere a cursului.

Asociatia Centrul National de Training Eduexpert nu este obligata si nu va restitui contravaloarea cursului daca acesta a fost achizitionat cu succes in urma unei inscrieri pe platforma www.eduexpert.ro si daca oferta de curs contine o reducere acordata tocmai pentru asumarea participarii.

In situatia exceptionala, din vina exclusiva a furnizorului, in care cursul nu se va desfasura si nu poate fi reprogramat, Asociatia Centrul National de Training Eduexpert se obliga sa restituie integral contravaloarea cursului in urma unei solicitari exprese formulate din partea clientului prin e-mail la adresa contact@eduexpert.ro.

Clientii au dreptul de a contesta serviciile din factura emisa de Asociatia Centrul National de Training Eduexpert in termen de 24 ore, care va analiza situatia si va prezenta clientului un punct de vedere. Daca se dovedeste admisibila contestatia, furnizorul va returna sumele achitate.